CSS Template

Подобрување на инфраструктурата во селата

220
Avtokontrol1

Во завршна фаза е доградбата на цевковод во с. Саждево,  со кој ќе се реши еден значаен инфраструктурен проблем кои го имаа жителите на ова наслено место од Крушево ,  а во меѓувреме локланата самоуправа се пофали дека  дека започнала и  со асфалтирањето на патот до ова населено место кои  го користат жителите на с. Саждево, с. Јакреново, с. Борино и с.Белушино.

„Се тампонира патот  во Пресил, се уредува  дворот во училиштето во Норово и добивме над 600 000 евра за реконструкција на локални улици.“ – изјави Тома Петроски , претседател на советот на Општина Крушево


semm
Farma Dolneni
Vivafarm