CSS Template

Прилепските велосипедисти се закитија со сребро и бронза

199
Avtokontrol1

Известува Никола Димески

Општина Илинден традиционално по 11ти пат беше организатор на“ТРОФЕЈ ИЛИНДЕН 2019“ и Државно друмско првенство за У-13/У-15,  велосипедска трка која последниве години е и меѓународна.
Велосипедскиот Клуб & Сервис “ ИЛИНДЕН “ – Прилеп настапи со двајца свои членови Андреј и Константин, кои извозија добро во рамките на нивните очекувања, но под тешки временски услови со оглед на високите температури. Андреј го освои III место во категоријата У-15, а Константин се закити со II место во категорија У-13.


semm
Farma Dolneni
Vivafarm