CSS Template

ResPublica видео подкаст: Регионалното поврзување услов за евроинтеграциите

318
Avtokontrol1

Регионалната соработка е еден од условите на Европската Унија за државите кои се во процесот на евроинтеграција. Сепак, секогаш на крајот се мери индивидуалниот напредок на секоја земја. Дали ЕУ воведува паралелизам и што е поважно – регионалното или европското поврзување? разговор со професорите Тони Дескоски од Правниот факултет и Силвана Мојсовска од Економскиот институт.


semm
Penata
Vivafarm
Farma Dolneni