СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

CSS Template

Резултати и распоред на Светиниколскиот турнир во мал фудбал

412

4 (четврт) ден – Резултати – СЕНИОРИ
12.Декември.2018 година ( Среда )
СЕНИОРИ
17.10 ч. „Ди – Да” – „Црнилиште“ 7:1
17.50 ч. „Витаминка“ – „ККВ“ 1:1 (2:3) п
18.30 ч. „Лезор“ – „Тризла 2“ 4:2
19.10 ч. „Ст.за Тех.прег.-Автоконтрол“–„Гри-Изгрев“ 4:1
19.50 ч. „Ст.за Тех.прег.-Автоконт.“–„Отпад Микомп“ 7:0
20.30 ч. „Гентерм“ – „Алек. Македонски – Џулијано“ 5:1

Распоред за натпреварите за 13 декември 2018 година ( Четврток )

ВЕТЕРАНИ
16.30 ч. „Теа Дизајн Валгор“ – „ЗФСК Начко“
17.10 ч. „Портал 1“ – „Мермерен комбинат“
17.50 ч. „Златна Рака“ – „ЛСС – Твинс Транс“

СЕНИОРИ
18.30 ч. „Јока“ – „Кафе Ин“
19.10 ч. „ЕлектроЕлемент – Паркетар Горан“ – „Отпад Микомп“
19.50 ч. „Хаус Монт“ – „Мермерен комбинат“
20.30 ч. „Ган Петрол Оил“ – „ККВ“
21.10 ч. „Ган Петрол Оил“ – „Јуниор“

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал
за 14.Декември.2018 година ( Петок )
ВЕТЕРАНИ
16.30 ч. „ОМР Прилеп“ – „Тутунски Комбинат“
СЕНИОРИ
17.10 ч. „Лезор“ – „Братство 07“
17.50 ч. „Зоки Лим“ – „Ел. Елеm.-Паркетар Горан“
18.30 ч. „Зоки Лим“ – „Гри – Изгрев“
19.10 ч. „Плинови Монт“ – ФК„Црнилиште“
19.50 ч. „Валгор Комерц“ – „Декор Колор“
20.30 ч. „Бутик Шерон“ – „Ди – Да“
21.10 ч. „Оникс“ – „Мермерен Комбинат“

Претстојниот викенд сабота 15.12.2018 година и недела 16.12.2018 година, натпреварите на традиционалниот турнир во мал фудбал „СВ.НИКОЛА“ – Прилеп , ќе се играат како што следува : ПИОНЕРИТЕ натпревари ќе ги играат претпладне , а додека натпреварите од СЕНИОРИ и ВЕТЕРАНИ се предвидени да се играат попладне према распоредите кои ќе бидат објавени дополнително. Инаку од страна на организаторот планирано е натпреварите во групи да завршат до 18.12.2019 година, а потоа од наредниот ден ќе започнат елиминациските натпревари.

Vivafarm

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе