CSS Template

Се продаваат три шпорети.Цена 1500 ден! Тел:076 408 407

1.559
Avtokontrol1

 

Телф. за контакт  076 408 407

         Се продаваат три  (3)  шпорети: две марка „Gorenje “,едното марка „Ободин“.Шпоретите се во функционална состојба. Имаат само слаби долни грејачи во рерната ипо една не функционална тока   Цена:  секој шпорет по 1500 ден

     Машина за миење садови: Во исправна техничка состојба ,(само е потребно да се залепи вратата) Може да послужи и за делови –  Цена 1200 ден

За другите градови – каргото на сметка на купувачот!

Телф:  076 408 407

Ободнин шпорет во исправна состојба
„Горење “ Во исправна состојба со слаби греачи од рерна
Машина за тањири – може да послужи за делови


semm
Farma Dolneni
Turtel
Vivafarm