CSS Template

Состојба со Ковид 19 во општина Прилеп за среда 22 јули

576
Avtokontrol1

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп едно лице заболело од коронавирус;
Бројот на активни случаи изнесува 56, од кои 37 се наоаѓаат на домашно, а 19 на болничко лекување;
Вкупниот број на заразени од Ковид-19 од почетокот на пандемијата е 313;
Во домашна изолација и самоизолација се наоѓаат 83 лица.


semm
Farma Dolneni
Vivafarm