CSS Template

Боево гаѓање кај месноста ” Слива”

246

В понеделник (30.09.2019 година)  од 08.00 до  13.00 часот, во Крушево на местото наречено” Слива”, ќе се спроведе боево гаѓање од страна на припадниците на полицијата, информираат од битолската полиција ,кои ги предупредуваат  граѓаните, во наведениот период, да не се движат во тој регон, односно во непосредна близина на стрелиштето.


Vivafarm
Farma Dolneni