ПЕЛА YU хитови

ПЕЛА МАК забавно

PELA CAFE

ПЕЛА МАК народно

ПЕЛА YU фолк

CSS Template

Политика за приватност

Радио Пела Медиа се обврзува да ја заштити и почитува приватноста при посета и користење на нашата веб-страница www.radiopela.mk

Преку нашата веб-страница, www.radiopela.mk, ние не собираме лични податоци, како што се адреси, контакти по електронска пошта, итн., Освен ако некој доброволно не одлучи да ни обезбеди такви податоци преку насочени онлајн форми, како што се аплицирање за одредено настан, или со испраќање коментар.

Ние водиме евиденција за поединци кои контактираат со нас преку е-пошта, телефон или писмо за какви било дополнителни информации или помош во случај да треба да ги контактираме подоцна.
Ние не продаваме или изнајмуваме веб-генерирани списоци за испраќање или други лични информации.

Ние силно се спротивставуваме на употребата на објавени информации за контакт од трети лица за потребата од испраќање несакани реклами. Како издавач, го задржуваме правото да преземеме правни активности во случај на несакани е-пошта, спам или испраќање на какви било информации за рекламирање.

Автоматско пребарување на интернет-податоци:
За информативна употреба на нашите услуги, генерално, не е потребно да се обезбедуваат лични податоци за идентификација. За таква употреба, ние ги собираме и користиме податоците што Интернет прелистувачот автоматски ни ги пренесува.

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе