ПЕЛА YU хитови

ПЕЛА МАК забавно

PELA CAFE

ПЕЛА МАК народно

ПЕЛА YU фолк

CSS Template

Политика на разновидност

Радио Пела ги почитува стандардите за еднаквост, правда и можност за сите. Медиумскиот тим ги става разликите од националната, верската, родовата, сексуалната ориентација и сите други, на ниво на недискриминација, толеранција на различни ставови и мислења. Нашите новинарски стории се засноваат на пренесување на различни мислења и ставови за принципот на толеранција и слобода на изразување.

Почитување на принципите на слобода на изразување, слобода на говор, првенствено различни мислења и идеи, но во поширок контекст и разновидни културни аспекти и изрази.

Покрај тоа, како медиум преку нашата едукативна содржина, ја охрабруваме публиката позитивно да ги процени разликите. Концептот на програмата вклучува мултиетничка и мултикултурна заедница.
Главните приоритети на тимот на Радио Пела се: почитување на човековите права, еднакви можности, недискриминација и толеранција на различноста (сексуална ориентација и родов идентитет).

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе

error: