CSS Template

(Фото) Прилеп под снег

546

Снег во март  и мирна снежна ноќ во Прилеп. Снегот кој создаде 5/10 см. снежна покривка  ги натера прилепчани на прошека.Вака беше во Прилеп по 22,оо ч.

 

И утре не очекува снег и ледени температури.


semm
Farma Dolneni
Vivafarm