CSS Template

Могилата-рајот за фотографирање

есенски бои и зимска убавина

Фото/К.Мицевска
457
Avtokontrol1

Паркот на Могилата на непобедените е вистинско место за прошетка и рекреација!Денекса во овие зимски денови, тој повторно мами, со својата убавина и раскошни бои,да биде посетен од прилепчани!


semm
Farma Dolneni
Vivafarm
Penata