CSS Template

Новогодишно најукрасено маало

срце
618
Avtokontrol1

Жителите од населбата Жабино Мало грижно го чува паркот кој ја краси нивната населба ,а во овие предновогодишни празници, тие знаат и како да го украсат, за да ја доловат божиќната и новогодишната атмосфера.

 

 Овие фотографии ни ги испратија иницијаторите на оваа прекрасна новогодишна идила (Оливер Лозаноски и Видан Николоски) кои со своите семејства, и со поддршка на урбаната заедница Жабино маало, несебично, вложија труд и идеја, за паркот да биде прекрасен новогодишен бајковит свет.

Искрено, им благодариме за довербата и за можноста  на нашиот портал,(наменет за сите граѓани, со цел да не информираат за сите добри и лоши слики од градот) да ги прикажеме, овие интересни новогодишни декорации, направени со многу труд, љубов и инспирација, а новогодишната атмосфера да допре до секој жител од оваа населба и до секој прилепчанец. Честитки! Ако секој поединец и урбана заедница придонесе кон разубавувањето на својот град,градот ќе биде „убаво место за живеење,а тоа ќе  говори за љубовта кон местото во кое живееме, твориме и се среќаваме со нашите соседи и пријатели.

Честитки до „жабиномалци“!

Среќни празници!

Уживајте!

Сите оние кои сакаат да ни испратат фотографии,за се што ке регистрирате во градот (за сите добри и лоши слики од градо,со цел да дадеме критика ,позитивна или негативна) нашата маил адреса е  [email protected]  или испреатете ни ги  во порака на facebook странта  на Radio Pela 96,8 FM.

Ви благодариме за соработката!


semm
Vivafarm
Farma Dolneni