ПЕЛА YU хитови

ПЕЛА МАК забавно

PELA CAFE

ПЕЛА МАК народно

ПЕЛА YU фолк

CSS Template

ОО на СДСМ Прилеп избра ново локално раководство за подобри политики во интерес на сите граѓани на Прилеп

582
Општинската организација на СДСМ Прилеп, избра ново локално раководство на партијата на конференција, во присуство на заменик претседателот на СДСМ, Сања Лукаревска и претседателот на СДММ, Марко Михаилоски .
Новиот претседател на ОО СДСМ Прилеп, Зоран Пачешкоски на конференцијаа најавил нов концепт и нова динамика на активности за спроведување на политики од интерес на сите граѓани на Прилеп.
      За членови на Извршен одбор  биле избрани :
1. Мики Крстев, дипломиран правник
2. Кети Стевананџија, дипломиран одделенски наставник
3. Стефани Радовановиќ, дипломиран професор по македонски и англиски јазик
4. Илија Дамески, магистер по заштита на животна средина
5. Дејан Џокоски, дипломиран земјоделски инженер
6. Маријана Колеска, дипломиран одделенски наставник
7. Снежана Глушеска, дипломиран биотехнолог
8. Марјан Трајкоски, дипломиран земјоделски инженер
9. Дарко Николоски, дипломиран доктор по стоматологија
10. Катерина Стојаноска, дипломиран економист
11. Виктор Талески, дипломиран економист
12. Ангелчо Патоски, дипломиран менаџер по царина и шпедиција
13. Дејан Иваноски, ССС електротехничар
14. Викторија Наумоска, дипломиран правник
15. Мартина Стојкоска, дипломиран професор по македонски јазик
16. Игор Кимоски, дипломиран професор по музичка теорија и педагогија
17. Елена Димоска, дипломиран професор по ликовна уметност
18. Александра Грижоска, дипломиран економист
За членови на Надзорен одбор избрани:
1. Александар Здравески, дипломиран правник
2. Јован Јованоски, дипломиран правник
3. Сибел Рифатоска, ССС медицински техничар
4. Игор Кондоски, магистер по економски науки
5. Драгица Николоска, магистер по форензички науки
Vivafarm

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе