CSS Template

Полициски час од недела до вторник

298
Avtokontrol1

Се забранува движењето на сите граѓани на целата територија на државата почнувајќи од недела, 24 мај, во 11:00 часот до вторник, 26 мај, до 05 часот. Во сабота, на 23 мај, забраната за движење останува иста како и за сите други денови, од 19 часот до 05 часот наутро.

Следејќи ја епидемиолошка состојба со COVID-19, како и препораките на Комисијата за заразни болести, на денешната владина седница Владата донесов одлука за зголемена рестрикција на движењето на граѓаните за време на претстојниот празничен викенд


semm
Farma Dolneni
Vivafarm