CSS Template

Пуштен во сообраќај патот Битола-Ресен

346

Магистралниот пат Прилеп- Ресен, кој поради свлечиште беше затворен за сообраќај околу два месеци ,веќе е  пуштен за сообраќај, информираа од  АМСМ.

Поради свлечиштето сообраќајот на овој патен правец на обиколницата на Битола, беше во целосен прекин за сите видови на возила, а сообраќајот се пренасочуваше низ градот Битола.


Vivafarm
Farma Dolneni