CSS Template

ФИРМА од Марибор (Р.Словенија ) бара градежни работници за работа во Белгија

464
Avtokontrol1

ФИРМАТА А2-СКУПИНА  ДОО  од Марибор, Р.Словенија , бара градежни работници за работа во Белгија :

  •  2  (два) градежни инженери или евентуално техничари
  •  20 (дваесеет) ѕидари
  •  4 (четворица) кранисти
  • 10 (десет) армирачи

Се плаќа 9 EUR на час. Спиењето и превозот го плака фирмата.

На 2 месеци работа на работникот му следува 1 недела одмор.

Заинтересираните можат да се јават на VIBER телефоните 00 386 31 302 619 на англиски или српскохрватски јазик  и на 00 386 40 201 021 на македонски јазик.

      Можат да контактираат  и  на  е-маил адресите: [email protected]   i     [email protected]   на англиски јазик и на српскохрватски јазик и на mail     [email protected]

 

 

 

 


semm
Farma Dolneni
Vivafarm