CSS Template

Што е најново од Пеце Ристески – Бици ?

474
Avtokontrol1

Пеце Ристески Бици соло пејач од Крушево со долга кариера на македонската музичка сцена секогаш има убави изненадувања за своите обожаватели. Што е најновото кај Бици – проследете ја емисијата „Музички филиграни“ која премиерно се емитува на програмата на Радио Пела секој четврток во 20 часот.


semm
Vivafarm
Turtel
Farma Dolneni