CSS Template

Што треба да содржат семејните патувачки аптеки?

974

 

Како да се подготвиме за патувања во летниот период, што треба да направиме?

Што се тоа патувачки аптеки и што треба да содржат, разговор со Јасмина Трајкоска, фармацевт од аптеките Вива – фарм 2005?
Што треба да се консумира во летниот период да се избегнат главоболките?
Како да се заштитиме од штетното УВ зрачење?
Дали децата треба да носат наочари за заштита од сонце

…. теми на емисијата Здравје и убавина секоја среда од 13 часот на Радио Пела и репризни изданија во сабота 9 и 30 и недела во 15 и 30 часот.


semm
Vivafarm
Turtel
Farma Dolneni