CSS Template

Состојба со корона вирусот во општина Прилеп, среда, 5 ти август

403
Avtokontrol1

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска, среда во општина Прилеп има 3 нови случаи на коронавирус, а 8 лица оздравеле од заразната болест. Бројот на активни случаи изнесува 46, од кои 32 се наоѓаат на домашно, а 14 на болничко лекување. Во домашна изолација и самоизолација се наоѓа 45 лица. Вкупниот број на заразени од Ковид-19 од почетокот на пандемијата изнесува 336.


semm
Farma Dolneni
Vivafarm