CSS Template

Состојбата со коронавирусот во Прилеп, четврток 16-ти јули

1.376
Avtokontrol1

Денеска (16 -ти. јули 2020) во општина Прилеп има еден случај на заболен од Ковид-19, а седум лица оздравеле од заразната болест. Како последица на коронавирусот, едно лице почина- информираа од Центарот за јавно здравје- Прилеп .

Бројот на активни случаи со КОВИД-19 изнесува 56. Од нив, 39 лица се наоѓаат на домашно, а 17 на болничко лекува


semm
Vivafarm
Farma Dolneni