CSS Template

Состојбата со коронавирусот во Прилеп , четврток 23 јули

529
Avtokontrol1

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп две лица заболеле од коронавирус, а шестмина оздравеле од заразната болест. Бројот на активни случаи изнесува 52, од кои 37 се наоаѓаат на домашно, а 15 на болничко лекување;

Вкупниот број на заразени од Ковид-19 од почетокот на пандемијата е 315.


semm
Vivafarm
Farma Dolneni