CSS Template

УГД – наставен центар Прилеп се подготвува за идните студенти

433
Avtokontrol1

Отворен ден, со интересни новини, како за условите за запишување, така и за начинот на студирање, за комплетните студиски програми, своја презентација, на идните студенити, одржаа професорите од Универзитетот “Гоце Делчев’“ (УГД) –  Штип, наставен центар Прилеп

„УГД – Штип во центарот во Прилеп нуди три дисперзирани студии: земојделски факултет, факултет за природни и технолошки науки и техничко – технолошки факултет. Сите се со огромна можност за студирање, а предност и предизвик да се студира, тука е тоа што  Универзитетот заедно со парнер – институции доделува и 11 -сет стипенди, и уште 10-тина  стипендии плус, за  нашите идни студенит, за студиските програми кои се на Универзитет „Гоце Делчев“ во рамките на дисперзираните студии во Прилеп“ –  истакна доц. проф. д-р Емилија Арсов при УГД – Штип


semm
Farma Dolneni
Vivafarm