CSS Template

(АУДИО) „Prilep Special Show” -настан кој што не смеете да го пропуштите!

491

Што подготвуваат прилепските стилисти?!

Разговор со Афродита Илиоска, член на Асоцијацијата на фризери, бербери и козметичари-Прилеп (Секција на фризери, бербери и козметичари)
Интегралната содржина од разговорот за претстојното шоу и за тоа кои се плановите, кој од познатите фризери, бербери и козметичари ќе бидат присутни на шоуто слушнете во продолжение:


semm
Farma Dolneni
Vivafarm