CSS Template

Балканика бенд – прилепски бисер за уникатно задоволство

1.379
Avtokontrol1

Балканика бенд од Прилеп освојува уште на првата средба, на прв поглед!

Музика за уживање и задоволство, единствено и само таква која што умее да ги побуди најубавите чувства. Музика од Балканот, но пред се – музика од Македонија, македонска, наша, која знае да плени со ритамот, со кроткоста, со меланхонијата… со приказната за љубовта.

Балканика бенд – зад нив се веќе 4 проекти проткаени со македонска народна музика. Подготвуваат и нешто ново наскоро, за што ќе дознаеме веќе на почетокот од наредната година.
Ова е линкот од емисијата Музички филиграни на нашата фејсбук фан страна www.facebook.com/radiopela/ :

МУЗИЧКИ ФИЛИГРАНИ ГОСТИ – ГРУПА БАЛКАНИКА БЕНД

Posted by Radio Pela 96,8 FM on Четврток, 22 ноември 2018

Или проследете проследете ја емисијата „Музички филиграни“ која премиерно се емитуваше на 22 ноември со почеток од 20 часот, а репризно на нашата програма е во сабота и недела во истиот термин.


semm
Turtel
Farma Dolneni
Vivafarm