CSS Template

БЕСПЛАТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР за фирмите кои помагаат во ова кризно време

263

Во деновиве полни со неубави вести, можеби ќе ве орасположиме со една позитивна -ПОДДРШКА НА ФИРМИТЕ и БИЗНИСОТ.

Новонастаната ситуација со коронавирусот освен закана за здравјето, претставува и сериозен ПРОБЛЕМ на економијата.

Радио Пела, како општествено одговорен медиум, во намалувањето на паниката и зголемување на солидарноста меѓу граѓаните , се разбира, во рамки на своите можности , нуди БЕСПЛАТНО РЕКЛАМИРЊЕ.

Во таа насока, во наредниот период, на нашиот веб-портал и на нашата Радио Станица , Радо Пела 96,8 ФМ , ќе им овозможиме БЕСПЛАТНО рекламирање на сите фирми и занаетичии кои нудат  БЕСПЛАТНИ услуги или продукти  НА граѓаните, како достава на прехранбени продукти или пијалоци, шиење на заштитни маски, обезбедување на помош на стари и изнемоштени лица, дезинфекција и сл …

Доколку сте заинтересирани за нашата понуда, Ве молиме слободно да не контактирате на маил , radiopela@gmail.com или на телефорните дадени во Импресум на нашиот портал.

Запомнете! Во овие неизвесни моменти, најважно е да се придржуваме до сите правила и препораки од Владата, и да бидеме солидарни. ☝️


Vivafarm
Farma Dolneni