CSS Template

Бурекџилница “Калимеро” Ве поканува!

392

Одберете го најдобриот бурек за Стара Нова година и пронајдете ја паричката на среќата од бурекџилница КАЛИМЕРО,со бурекџилници во Кривогаштани, Крушево (во ценарот) и Прилеп (наспроти ООУ “Кире Гаврилоски)

Порачајте на тел.

048/ 41 44 37


semm
Vivafarm
Farma Dolneni
Penata