CSS Template

Четири нови случаи на Ковид-19 во Прилеп

185
Avtokontrol1

 

  • Денеска во општина Прилеп има 4 нови случаи на коронавирус, а оздравеле 5 лица информираат oд Центарот за јавно здравје
  • Бројот на активни случаи изнесува 32, од кои 23 се наоѓаат на домашно, а 9 на болничко лекување;
  • Во домашна изолација и самоизолација се наоѓа 41 лице;
  • Вкупниот број на заразени од Ковид-19 од почетокот на пандемијата изнесува 352.


semm
Vivafarm
Farma Dolneni