CSS Template

Дезинфекција на влезовите од станбените објекти

209
Avtokontrol1

Општина Прилеп ја продолжува акцијата за дезинфекција на улиците, јавните површини, институциите и други станбени објекти во градот.

Денеска беа дезинфицирани зградите во сите урбани заедници во Прилеп. Акцијата која беше координирана од страна на ЈКП „Комуналец“, ја реализираа триесетина волонтери, кои со пумпи ги дезинфицираа влезовите во зградите и просторот пред повеќе државни институции во градот.


semm
Farma Dolneni
Vivafarm