ПЕЛА YU хитови

ПЕЛА МАК забавно

PELA CAFE

ПЕЛА МАК народно

ПЕЛА YU фолк

CSS Template

Директорот на Мемерниот Комбинат Прилеп Николау си поднесе оставка

807

Директорот и член на Одборот на директори  на Акционерско друштво за производство, преработка, трговија и монтажа на украсен камен МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ АД Прилеп, Периклис Николау , си поднесе оставка. Во неговата известувње  до Македонски берзи  се вели дека Г-дин Периклис Николау поднесол оставка поради лични причини,  со 30.01.2019 година ,како датум на престанок на мандатот и работниот однос во Друштвото.

Во целост ви го пренсуваме известувањето преземено од Македонски берзи:

До: МАКЕДОНСКА БЕРЗА НА ХАРТИИ ОД ВРЕДНОСТ АД
СКОПЈЕ
Подносител: Акционерско друштво за производство, преработка, трговија и монтажа на украсен камен МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ АД Прилеп, со седиште на ул. Крушевски пат бб, 7500 Прилеп и ЕМБС 4058615
Предмет: Известување
Почитувани,
Со ова Известување Ве информираме дека Членот на Одборот на директори – Главен Извршен Директор на МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ АД Прилеп, Г-дин Периклис
Николау поднесе оставка поради лични причини, со 30.01.2019 година како датум на престанок на мандатот и работниот однос во Друштвото.

Со почит,
МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ АД Прилеп

Vivafarm

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе