CSS Template

Дневен биланс за состојбата со корона вирусот во Прилеп

498
Avtokontrol1

За денеска, петок 17-ти јули, според информациите од Центарот за јавно здравје, состојбата со коронавирусот во општина Прилеп е следна: во општина Прилеп едно лице заболело од коронавирус. Бројот на активни случаи изнесува 57, од кои 41 се наоаѓаат на домашно, а 16 лица на болничко лекување;
Во домашна изолација и самоизолација се наоѓаат 82 лица.


semm
Vivafarm
Farma Dolneni