CSS Template

Две години Радио Пела во етер и Награди за „13 Величенствени„

616

По повод две години од “Радио Пела” во етер,  вечерва беше организирана манифестација “13 Величенствени”  на кои  на 13 Прилепечани кои биле дел од медиумското интересирање и кои дале свој придонес и белег во својата работа за афирмирање и промоција  на својот град .

Рубриката 13 величенствени можете да ја погледнете на нашиот портало,и да дознаете кои и зошто ја добија оваа награда од Радио Пела.

Ова се само дел од фотографиите!


semm
Farma Dolneni
Vivafarm