СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

CSS Template

Четврти ден од светиниколскиот турнир

336

Вчера се одиграа натпреварите во рамки на четвртиот ден од светиниколскиот турнир во Прилеп. Резултати и табели од натпреварите за турнирот во мал фудбал

СВЕТИ НИКОЛА – 2017, 15.Декември.2017 година ( Петок )

Ветерани
16.30 часот “ОМР Прилеп”– “Локален Спортски Сојуз” 2:3

Сениори
17.20 часот “Мермерен комбинат”–“Мите Транс” 1:11

Ветерани
18.10 часот “Портал” – “Мермерен комбинат” 2:0

Сениори
19.00 часот “ФК Црнилиште” – “Коњска Сила” 1:2
19.50 часот “Витаминка” – “Дебреште” 4:1
20.40 часот “ФК Големо Коњари” – “Лајт Пролетер” 1:3
21.30 часот “Бучин“ – „Теко Солар” 0:3

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал СВЕТИ НИКОЛА – 2017, 16. Декември.2017 година ( Сабота )

ПИОНЕРИ генерација 2005

10.00 часот „Дониа“ – „Кабелнет“
10.40 часот “Кафе Вирус” – “Победа”

ПИОНЕРИ генерација 2006

11.20 часот “Ла Костас -Победа” – “Меди Колароски”

ПИОНЕРИ генерација 2005

12.00 часот “Дониа“ – “Победа”
12.40 часот “Кабелнет” – “Кафе Вирус”

ПИОНЕРИ генерација 2007

13.20 часот “Победа” – “Касни Порасни”
14.00 часот “Теко Солар Јуниор” – “Корзо”

Сениори

16.00 часот „П.С. – Прилеп“ – „ФК Црнилиште“

Ветерани

16.40 часот “Изофас” – “ОМР – Прилеп”
17.20 часот “Локален Спортски Сојуз” – “Изофас“

Сениори

18.10 часот “Портал” – “Ковалски -Теракота”
19.00 часот “Црна Река” – “Инфинити”
19.50 часот “Ковалски – Теракота” – “Црна Река”
20.40 часот “2006 Зоки” – “Мулти Фикс”
21.30 часот “Скара Балче“ – „2006 Зоки”

 

Vivafarm

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе