CSS Template

Филип Николоски музички талент со убава иднина

672
Avtokontrol1

Филип Николоски од Прилеп е момче пред кого е иднината. Посветен целосно на музиката тој не крие дека се гледа наскоро на македонската музичка сцена во музички состав заедно со свои колеги.

Талентот не може да се сокрие, особено кога станува збор за комбинација од љубов кон музиката, секојдневна посветеност да се откриваат нови и нови музички трендови.

Уште повеќе што Филип ја има комплетната поддршка од своите родители Наташа и Илчо Николоски.
Проследете ја во целост емисијата Музички филиграни посветена на промоција на Филип Николоски:

или на линкот кој се емитуваше во живо на фејсбук фан страната на Radio Pela 96,8 FM

Posted by Radio Pela 96,8 FM on Четврток, 16 август 2018

Емисијата Музички филиграни се емитува во живо секој четврток со почеток од 20 часот, а репризните изданија се во сабота и во недела од 20 часот.


semm
Farma Dolneni
Vivafarm