CSS Template

Фирмата која лесно и брзо гради нови домови – бара работници

761

Фирмата Кобил ДOOЕЛ од Битола има потреба од работници од следните профили:
– Бравари,
– Заварувачи,
– Лимари,
– Општи работници.
За информации обратете на тел. 075 312 165, на емаил kobil@t.mk или лично во фирмата која се наоѓа на „Новачки пат“ б.б. (наспроти француските гробишта), Битола, во работно време до 15:00 часот од понеделник до петок.

 

Кобил е производна фирма, која што лесно и брзо гради еколошки, енергетско ефикасни домови. Основана во 1990 година и представува иноватор во производството на енергетски ефикасни градежни материјали и префабрикувани системи за сува градба. Компанијата своите компетитивности и знаења во префабрикуваните градежни материјали ги црпи од тридецениското работење во изведба на челични конструкции и термоизолацини панели.3d-Mit панелите, се нивното најново достигнување од областа енергетски ефикасни градежни материјали, како резултат на внимателениот увид во потребата за термоизолација на секоја ѕидна површина. Панелите обезбедуваат термална изолација за надворешни и внатрешни ѕидови, а исто времено служат и за декорација на просторот.


Farma Dolneni
Vivafarm