CSS Template

ФОТО – ВИДЕО Голем пожар Селце, во близина на манастирот

1.817

Голем пожар кај селото Селце во близина на манастирот Свети Димитрија.

 

Според информации од очевидци, пожарот се шири со голема брзина кон манастирот и луѓе одат да помогнат црковниот храм да не биде зафатен од огнената стихија. 

Екипи на ТППЕ Прилеп се на терен. Наводно, на излетничкото место Селце ученици од основно училиште изведувале дневна екскурзија.

 


semm
Vivafarm
Farma Dolneni