CSS Template

(фото) Како изгледа новогодишен Прилеп?

Кочија со коњи
404
Avtokontrol1

Новогодишните и божикните празници се  денови во кои се зближуваме со семејството и пријателите  и заедно прославуваме. А,маѓијата на празнувањето ја надополнвуват новогоидшните украси, и светлината на градот,кои го прават како волжебна бајка.Верувам дека нема семејство кои не посветило внимание да го украси својот дом,со свтликави лампиони, ленти, светилки во разни бои,елка, дедо мраз, елени …а ликотна  старецот со бела бада , со кој секој сака да направи фотографија Дедо Мра, е најбараниот и најпосакуванот лик.

Новогодишен Прилеп : Фото


semm
Farma Dolneni
Vivafarm