CSS Template

(фото) Синоќа Јоксимовиќ ,вечерва Шаулиќ-последна вечер од Пивофестот 2018

322

Синоќешната вечер  ќе остане запаметена кај сите посетители што ја проследија музичката понуда на „Пивофест 2018“. Главна причина за тоа беше настапот на една од најголемите музички ѕвезди на Балканот, Жељко Јоксимовиќ, кој заедно со публиката отпеа дел од својот богат репертоар. Покрај него, на големата фестивалска бина,синиќа се најдоа Џенан Лончаревиќ, „Next Time“ и Fortissimo и Гоце Чоки.

Денеска е последниот, четврт ден од „Пивофест 2018“, на кој се очекува слична посета како вчерашната. За уште една вечер за паметење ќе се погрижат Шабан Шаулиќ, Милица Тодоровиќ, „Либеро бенд“ и Александра Јанева.

 


semm
Vivafarm
Farma Dolneni