CSS Template

Јанески: Водата од Пречистителната станица во градската река, во континуитет е технички исправна (ВИДЕО)

277

„Целосно неточни и паушални се информациите поврзани со функционирањето на Пречистителната станица“, посочи денеска на прес конференција Емил Јанески, директор на Јавното комунално претпријатие Водовод и Канализација Прилеп. Според Јанески водата која од Пречистителната станица излегува во градската река, во континуитет е технички исправна.

Во продолжение изјавата од денешната прес конференција на Јанески:


Vivafarm
Farma Dolneni