CSS Template

Новогодишна програма -Прилеп.Што нуди градот за три дена?!

513
Avtokontrol1

НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА

За сите кои ќе бидат дел од новогодишната забава,вечера,31 -ви декември  на плоштад ќе имаат топол чај и греано вино                                   

                                             НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА

 

 


semm
Vivafarm
Farma Dolneni