CSS Template

Премиерот Спасовски и министерот Филипче денеска во Прилеп и Крушево

685

Владина делегација  предводена од премиерот Оливер Спасовски и министерот за здравство Венко Филипче денеска во посета прилепската Општа болница, каде ќе направи увид на реконструираното Акушерско одделение при Општата болница „Борка Талески“, како и на новоотворениот Ургентен центар при Општата болница „Борка Талески“ . Воедно, делегацијата ќе направи увид и на реконструирана улица „Пере Тошев“, поранешна „Самоилова“, во населбата Точила. Попладнево, премиерот Спасовски и министерот Филипче ќе го посетат Крушево, каде ќе направат увид на градежните активности во патната инфраструктура.


semm
Farma Dolneni
Vivafarm