CSS Template

Прилеп: 27 активни случаи, нема нови

467

Во општина Прилеп денеска, понеделник 8 јуни нема регистрирано нови случаи на заболени и оздравени од коронавирус, информираат од прес службата на општината.
Бројот на активни случаи изнесува 27, од кои 21 лице се наоѓа на домашно, а 6 на болничко лекување;
На Инфективното одделение во прилепската Општа болница „Борка Талески“, хоспитализирани се две лица позитивни на коронавирус, додека на две лица сомнителни на КОВИД-19 земен им е брис и се чекаат резултати;


Farma Dolneni
Vivafarm