CSS Template

Серенада бенд од Крушево – вистински музички филиграни

771
Avtokontrol1

Серенада бенд од Крушево се дологодишни познаници за љубителите на староградската песна. Многу убава и пријатна музичка вечер и вистински музички филиграни се Коста Хасаноски- Гадафи, Перо Парески, Кире Везенкоски и Момчило Пренда.

Емисијата Музички филиграни премиерно секој четврток во 20 часот се емитуваше и во живо на Фејсбук фан страната на Радио Пела https://www.facebook.com/radiopela/. Ви ја претставуваме во целост.

Posted by Radio Pela 96,8 FM on Четврток, 09 август 2018


semm
Vivafarm
Turtel
Farma Dolneni