CSS Template

Што сработи градоначалникот на Крушево за две години?!

214
Avtokontrol1

Томе Христоским  како  градоначалник на Општина Крушево застана на позицијата  2017 год. и нагласи дека  го прави во име на граѓаните на општина Крушево, во име на младите, во име на сите без разлика на се,  со ветување дека ќе  се обидее да ги промениме работите во Општина Крушево.

„Во овие две години преминавме многу препреки, остваривме големи соработки и отпочнавме со реализација на низа клучни проекти. Ве повикувам сите Вас, граѓаните на општина Крушево, да продолжиме заедно да работиме и во наредните две години, да го довршиме тоа што го почнавме, но и да започнеме многу нови проекти за да ги решиме проблемите и да го подобриме животот.“- рече  Христоски

 

 

 


semm
Farma Dolneni
Vivafarm