CSS Template

Снег на Пелистер

358
Avtokontrol1

Под влијание на постудена и релативно влажна воздушна маса од север,снегот ги покри планинските врвови. Снежна идила на Пелистер


semm
Farma Dolneni
Vivafarm
Penata