CSS Template

Трет ден од турнирот во мал фудбал

Групи со резултати

458

Трет ден од турнирот во мал фудбал СВЕТИ НИКОЛА – 2017 . Се  одиграа 6 натпревари Еве ги резултатите.

                                         14.Декември.2017 година ( Четврток )-

 Сениори  

17.20  часот      Виталиа-ВетаџокаБучин               4:3

18.10  часот      Мите ТрансМлади Таленти            3:1

19.00  часот      Твинс ТрансПлинови Монт           6:0

19.50  часот      Лајт ПролетерТеа-Тео–Тобако дисконт 1:0

20.40  часот      2006 ЗокиМилакс ИНГ                    3:1

Ветерани

21.30  часот      Златна рака – Мермерен комбинат      3:0

                                     Групи со резултатите од трунирот

Grupi-so-rezultati-od-turnirot-vo-mal-fudbal-Sveti-Nikola-2017 (1)

 

Grupi-so-rezultati-od-turnirot-vo-mal-fudbal-Sveti-Nikola-2017

    Распоред  на натпреварите за турнирот во мал фудбал СВЕТИ  НИКОЛА  –  2017

                                      ПЕТОК – 15.Декември 2017 година 

Ветерани          

16.30  часот      „ОМР Прилеп“ – „Локален Спортски Сојуз “

Сениори

17.20  часот      Мермерен комбинатМите Транс

Ветерани

18.10  часот      ПорталМермерен комбинат

Сениори

19.00  часот      ФК ЦрнилиштеКоњска Сила   

19.50  часот      ВитаминкаДебреште

20.40  часот      ФК Големо КоњариЛајт Пролетер

21.30  часот      Бучин“ – „Теко Солар

 

 


semm
Vivafarm
Turtel
Farma Dolneni