CSS Template

ТРГНАА ВОЗОВИТЕ

Запрен штрајкот на машиновозачите!

399
Avtokontrol1

Патничкиот и товарниот железнички сообраќај од денеска е нормализиран, откако попладнево, на вработените во „МЖ-Транспорт“, им беше исплатена платата  за октомври. Првите возови тргнаа по 16 часот од Скопје за Кочани, Гевгелија и Кичево. Сите останати денеска сообраќаат согласно редовниот  возен ред.

Сепак машиновозачите се заканија дека повторно  ќе го блокираат превозот ако не ја добијат ноемвриската плата во целост.


semm
Vivafarm
Kreas
Farma Dolneni