CSS Template

(Видео) Талевски: Патот е живот за Мариовскиот регионот

106
Avtokontrol1

„Реконструкцијата и рехабилитацијата на патниот правец Лагово-Витолиште, е дел од градежната офанзива која во текот на целата оваа година ја практикуваат Општина Прилеп и Министерството за транспорт и врски. Патот до Мариово кој е од исклучително значење не само за жителите на овој крај, туку и за голем број граѓани на општина Прилеп кои потекнуваат од овој регион, со години наназад се наоѓаше во очајна состојба„  во видео запис истакна Миле Талевски, кандидат за пратеник на СДСМ во ИЕ 4

 


semm
Vivafarm
Farma Dolneni