CSS Template

Автобуската станица во Прилеп привремено се затвора

1.412

Согласно одлуката на Владата за прекин на меѓуградскиот сообраќај нема да работи Автобуската станица во Прилеп се вели во соопштението објавено на социјалната мрежа facebook. Од таму потврдуваат дека не постоел интерес за користење на меѓуградскиот превоз.

 

ПОЧИТУВАНИ ПАТНИЦИ !
АВТОБУСКАТА СТАНИЦА ПРИЛЕП НЕ РАБОТИ СО ОДЛУКА НА ВЛАДАТА И СТОПИРАЊЕТО НА МЕЃУГРАДСКИОТ СООБРАЌАЈ СПОРЕД ВОНРЕДНИТЕ МЕРКИ ЗА ЗАШТИТА ОД КОВИД 19.
ВО МОМЕНТОТ КОГА ЌЕ БИДЕ УКИНАТА ПРИВРЕМЕНАТА МЕРКА ЌЕ ПРОДОЛЖИМЕ СО РЕДОВНО РАБОТЕЊЕ И СТАРИТЕ ВОЗНИ РЕДОВИ И ЛИНИИ, стои во соопштението.

 


Vivafarm