CSS Template

Божидар Николовски – големо освежување на македонската музичка сцена (АУДИО)

582

 

Ново име на македонската музичка сцена, млада личност која од стартот зрачи со љубов кон музиката, кон она што го работи и на што е во целост посветен.
Божидар Николовски од Битола е студент, и само неколку месеци плива во водите на музиката. Го води љубовта да пее и да твори, да учи соло пеење.
Веќе на самиот почеток од неговата кариера се закити со награда и тоа второ место на Канео фест.
Момче, со позитивна мисла кое зрачи со прекрасна енергија, тоа е Божидар Николовски.
Проследете ја емисијата „ Музички филиграни“ која се емитува секој четврток во живо во 20 часот и фејсбук фан страната на Radio Pela 96,8 FM.
Репризните изданија на „ Музички филиграни“ се во истото време во сабота и во недела.


semm
Turtel
Farma Dolneni
Vivafarm