CSS Template

Фактор бенд од Битола – секогаш актуелни

442

Фактор бенд гости во емисијата „Музички филиграни“, расположени за разговор како и секогаш, мајстори на својата професија несомнено.
Тоа беше дружење за паметење со Дарко и Горан.
Во продолжение проследете ја во целост емисијата „Музички филиграни“:

Проследете ја емисијата „ Музички филиграни“ која се емитува секој четврток во живо во 20 часот и фејсбук фан страната на Radio Pela 96,8 FM.
Репризните изданија на „ Музички филиграни“ се во истото време во сабота и во недела.


Farma Dolneni
Vivafarm